Haberler

Hazım Kulak Anadolu Lisesi'nde Tübitak Bilim Fuarı

Abone Ol

Aksaray’da, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde Hazım Kulak Anadolu Lisesi’nde Bilim Fuarı açıldı.

Aksaray'da, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde Hazım Kulak Anadolu Lisesi'nde Bilim Fuarı açıldı.

Fen ve Teknoloji, Matematik, Türkçe, Bilişim Teknolojileri, Sosyal Bilgiler gibi alanlarda toplam 28 projenin sergilendiği fuarın açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Yılmaz, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapabilecekleri, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri, eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulmasının amaçlandığı Bilim Fuarında sergilenen 28 projeyi katılımcıların ilgi odağı oldu.

Fuarının gezilmesinden sonra güzel bir Bilim Fuarı olduğunu, araştırılan konuların özgün olduğunu, bu çalışmaların geliştirilerek yaşantımıza katkı sağlamasını beklediğini belirten Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Program tüm davetlilere, velilere ve tüm öğrencilere yapılan ikramlarla sona erdi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Üniversitesi Ramazan Akın Tübitak Kartal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title