Haberler

Hekimlerden Özer ve Uraldı'ya Ziyaret

Abone Ol

Adana-Osmaniye Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Aile Hekimliği Komisyonu üyeleri Adana İl Sağlık Müdürü Dr.

Adana- Osmaniye Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Aile Hekimliği Komisyonu üyeleri Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ve Adana İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cem Uraldı'yı makamlarında ziyaret etti.

Adana-Osmaniye Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten ile yönetim ve komisyon üyeleri yeni atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer'e yeni görevinde başarılarak dileyerek hayırlı olsun dediler. Özel, kamu, üniversite ve ASM'lerde görev yapan sağlık çalışanı ve hekimlerin karşılaştığı sıkıntı ve son zamanlarda artan şiddet konusunun aktarıldığı ziyarette çözüm arayışı ve önerilerde bulunuldu.

Aile Hekimlerinin bağlı bulunduğu Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cem Uraldı'ya Aile Hekimliğini ilgilendiren konu ve sorunlar aktarıldı. Özellikle aylık çalışma formları, rapor merkezi kurulması, kan grubu tayinleri, tek tip program kullanılması, veri girişleri, defin ruhsatları, aile hekimliği sözleşme içerikleri ve esnek mesai çalışmalarındaki eşitsizliklere çözüm önerisi sunuldu.

Önerilerin çözümü için azami gayreti göstereceğini belirten Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cem Uraldı, Sıkıntıların farkında olduklarını, yakın zaman da sorunların çoğunun çözülmüş olacağını söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cem Uraldı Ahmet Özer Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title