Haberler

Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları Başladı

Abone Ol

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası genç erkekler hentbol müsabakaları başladı.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2013-2014 eğitim-öğretim...

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası genç erkekler hentbol müsabakaları başladı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2013-2014 eğitim-öğretim yılı genç erkekler hentbol il birinciliği müsabakaları Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan açılış maçında Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile İMKB Anadolu Lisesi karşı karşıya geldiği ilk maç ile start aldı.

Genç erkekler hentbol müsabakalarına okul öğrencileri büyük ilgi gösterirken, maçlar oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Karşılaşmayı Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Okul Sporları İl Temsilcisi Murat Aksoy, beden eğitimi öğretmenleri, çok sayıda idareci ve öğrenci izledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title