Haberler

Hollandalı Öğrenciler Eğitim-Bir-Sen'i Ziyaret Etti

Abone Ol

Hollandalı Öğrenciler Eğitim-Bir-Sen'i Ziyaret Etti.bir grup öğrenci Kayseri'deki Hacı Ahmet Arısoy Anadolu Lisesi Müdürü A.Vahap GÖKALP ile yaptıkları işbirliği sonucunda Kayseri'ye geldi.

Hollandalı Öğrenciler Eğitim-Bir-Sen'i Ziyaret Etti.

AB Comenius projeleri kapsamında Hollanda'nın Apeldorn, Deventer, Zutphen şehirlerinde faaliyette bulunan ROC Aventus okullarının Sağlık Bölümü Müdürü Herman Hooltmat ve öğretmeni Hakan Karalık ile

bir grup öğrenci Kayseri'deki Hacı Ahmet Arısoy Anadolu Lisesi Müdürü A. Vahap GÖKALP ile yaptıkları işbirliği sonucunda Kayseri'ye geldi. Kayseri'de bulunan heyet Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesini ziyaret etti.

Şube başkanı Aydın Kalkan ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek ülkeler arasında eğitim ve kültürel amaçlı gezilerin daha sık yapılmasından yana olduklarını, bu tür faaliyetleri her zaman destekleyeceklerini söyledi. Kalkan ayrıca kılık-kıyafetle ilgili sorular sordu. Bunun üzerine Hollandalı öğretmen ve öğrenciler bütün öğrenci ve çalışanlara kıyafetin serbest olduğunu ve kıyafetle ilgili hiçbir sıkıntılarının olmadığını belirterek gündemlerinde böyle bir konunun olmadığını vurguladı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Deventer Hollanda Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title