Haberler

HÜDA PAR: Çarşafa Hakaret Kabul Edilemez

Güncelleme:
Abone Ol

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Diyarbakır'da düzenlenen bir sergide çarşafa hakaret edildiğini belirtti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru : Çarşafa hakareti kabul edemeyiz

Diyarbakır'da Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenen resim sergisinde çarşafa hakaret edilmesini kınayan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, İslami şiarlardan tesettür ve çarşafa hakaretin kabul edilemeyeceğini söyledi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Diyarbakır'da Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle ve Belediyesi Başkanı Gülten Kışanak' ın katılımıyla Sümer Parkta düzenlenen resim sergisinde, İslam'ın şiarlarından olan çarşafa hakaret edilen görüntüler sergilenmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Doğru, "Her fırsatta İslam'la ve onun kutsal değerleriyle mücadele etmeyi kendine şiar edinmiş olan çağdaş Kürt Kemalistler, fikir babaları olan ABD'nin Adana konsolosu John L. Espinoza' nın bölgeye her gelişinde adeta İslam'la olan savaşlarını tasdik ettirme adına Kürt halkına karşı inkâr ve asimilasyon çabaları içerisine giriyorlar." dedi.

İslam'ın başta kadınlar olmak üzere tüm ezilenleri esaret zincirlerinden kurtardığına dikkat çeken Doğru, "İslam'ın şiarı olan tesettür ve çarşafın esaret sembolü olarak gösterilmesi İslam'a ve Müslüman halkımıza karşı ihanet ve tam bir garabet halidir." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Emin Doğru Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

nurullah:

inşallah seçimde artık oyumu ak partiye değil hüda para vereceğim

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title