Haberler

Hüsnü Işık Güven Tazeledi

Abone Ol

AK Parti Üzümlü 4.Olağan İlçe Kongresi yoğun katılım ile gerçekleşti.

AK Parti Üzümlü 4. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılım ile gerçekleşti. Seçimde mevcut ilçe Başkanı Hüsnü Işık güven tazeledi.

AK Parti Üzümlü 4. Olağan İlçe Kongresi, Üzümlü Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda yapıldı. Düzenlenen kongreye; AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti İl Başkanı Salih Eğinlioğlu, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Kadın Kolları yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları yönetimi, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile delegeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu.Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Üzümlü İlçe Başkanı Hüsnü Işık, "Her kongre başarılı bir şekilde yapılmış ve ortaya güzel sonuçlar çıkmıştır. Şimdi yeni bir yönetim ile halkımızın karşısına çıktık. Bugüne kadar gerek belediyelerimiz, gerek sivil toplum kuruluşları, gerek partimizin temsilcileri, gerek bizi Ankara'da temsil eden sayın milletvekilimiz, sayın bakanımız nezdinde hoşgörü içerisinde partimize yakışır bir biçimde siyaset yaptık ve bundan sonrada yapacağız. Biz bugüne kadar ilçe teşkilatı olarak yerelde belediye başkanımız, il genel meclis üyemiz, belde belediye başkanlarımız ve onların yönetimleri ile parti olarak danışma, konuşma ve meselelerimizi uygun bir ortam içerisinde halletme yolunda gittik ve bundan sonrada gitmeye devam edeceğiz." dedi.Işık'ın ardından kürsüye gelen Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, "Yaklaşık 10 yıl önce milletimizin milli ve manevi değerleri ile mayalanarak kurulmuş olan AK Partimiz kuruluşu yine ülkemizin kurtuluşu olan AK Parti siyasi hareketinin bu 10 yıllık süresi içerisinde bu zamana kadar ülkemizin, insanımızın yığına gelen problemlerini, artık çözülemez dediğimiz problemleri teker teker büyük bir liderlik ve vizyonla çözerek bugünlere kadar gelen AK Partimiz bu kongre süreçleri ile birlikte tekrardan yeni bir heyecan ve bakışla, yeni bir vizyonla milletimize hizmet etmenin gücünü, heyecanını yaşıyor ve yaşatıyor. AK Parti'nin birliği Türkiye'nin birliği, AK Partinin birliği Üzümlü'nün birliği ve geleceği demek. Bunu tekrardan ifade ediyorum." dedi.Ardından konuşan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Bugün itibari ile belki görevi sona erecek arkadaşlarımıza çalışmalarından, katkılarından dolayı teşekkür ederken yeni görev üstlenecek tüm arkadaşlarımıza da onlardan devraldıkları bayrağı daha da yükseğe çıkartmaları noktasında başarılar diliyorum ve kongremizin başarıyla neticelenmesini diliyorum." dedi.

"KONGRELERİMİZ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GEÇİYOR"

AK Parti kongrelerinin büyük bir coşkuyla, bayram havasında geçtiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Salih Eğinlioğlu "Kongrelerimizi bir olduk, birlik olduk, birlikte Türkiye olduk sloganıyla, anlayışıyla aynı heyecanla devam ettireceğiz. Bu süreci en güzel, en verimli, en doğru bir biçimde değerlendirip daha çok kenetlenerek, daha çok çalışarak yeni başarıların onurunu hep birlikte yaşayacağız inşallah. Bugün Üzümlü'deyiz. Üzümlü'nün insanı ile birlikte olmaktan şeref duyuyoruz. Bu coşkulu kalabalığı görünce daha başka mutlu oluyoruz. Uzaktan yakından gelerek kongremizi şereflendirdiğiniz için sizlere minnettarım. Sağ olun, var olun. Önceden göreve gelmiş ilçe yönetimimize çok teşekkür ederim. Kongremizde seçilecek yeni yönetime üstün başarılar diliyorum. Üzümlü kongremizin ilçemiz, ilimiz milletimiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyor ve bu kutlu yolda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum." dedi.Son olarak konuşan Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Üzümlülü hemşerileri ile bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek "Kongremiz ülkemiz için, demokrasi için, insan hak ve hürriyetleri için hayırlı, uğurlu olmasını Cenabı Allah'tan diliyorum. Bugüne kadar emeği geçmiş herkese teşekkür ediyorum. Özellikle İlçe Başkanımız Hüsnü Bey ve ekibine, daha önceki yönetimimize, bugüne kadar Üzümlü'ye yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah şimdi seçileceklere de inşallah yeni hayırlı hizmetlere imza atmalarını nasip etsin diliyorum."dedi.Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Tek adayın girdiği seçim sonucunda 66 delegenin oyunu alan mevcut Başkan Hüsnü Işık, AK Parti Üzümlü İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilerek güven tazeledi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Yüksel Ak Parti Erzincan Üzümlü Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title