Haberler

Hüsnü Tırpancı'dan Duygusal Veda

Abone Ol

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Dr.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Dr. Hüsnü Tırpancı, yaptığı açıklamayla mesai arkadaşları ve Aydınlılara veda etti.

Dr. Hüsnü Tırpancı, yayınladığı veda mesajında; "Sağlık Bakanlığımızın Aydın İlindeki sağlık yöneticisi olarak 2008 Ağustos ayından bu yana sürdürdüğüm görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Halkımıza sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini çağımızın gerektirdiği en üst seviyeye çıkarmak için bütün ekibimizle çaba gösterdik. Devletimizin imkanları ölçüsünde tüm sağlık hizmetlerini ilimizde sunmaya, kolay ulaşılabilir, etkin bir hale getirmeye çalıştık. Bu süreçte şahsıma ve kurumumuza göstermiş olduğunuz destek ve yardımlarınız için minnettarız. Her görev gibi sonuna geldiğimiz bu vazifenin icrasında geçtiğine inandığımız haklarınızın helalini huzuru ilahiden talep eder, saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

Aydın'da yaklaşık 5 yıl 4 aydır İl Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunan Dr. Hüsnü Tırpancı'nın görevinden alınmasının ardından bu göreve Söke'de bir süre Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulunan ve ardından Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Uzm. Dr. Kasım Çetin atanmıştı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Hüsnü Tırpancı Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title