Haberler

İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nden Mezuniyet Töreni

Abone Ol

Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan İbrahim Bodur Lisesi (ÇİBAL) 2012-2013 öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan İbrahim Bodur Lisesi (ÇİBAL) 2012-2013 öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

İlk mezuniyet törenini 1987-1988 öğretim yılında gerçekleştiren ve o yıl 46 öğrenci mezun eden Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nden bu yıl 119 öğrenci mezun oldu. Okul bahçesinde düzenlenen törende Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, mezun olan öğrencileri tebrik ederek üniversite sınavlarında başarılı olmaları temennisinde bulundu. Okul Müdürü Cafer Uslu ise, 2012-2013 öğretim yılı dahil 16. dönem mezunlarını verdiklerini ve yine bu yıl dahil toplam bin 746 öğrencinin okullarından mezun olduğunu söyledi. Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nin mezuniyet gecesinde 94,06 not ortalamasıyla okul birincisi olan Burakhan Sarıoğlu'na plaket verilirken, ardından okul birincisi Sarıoğlu okul kütüğüne de plaket çaktı.

Törende 93,94 not ortalamasıyla okul ikincisi Nazmiye Ünsal'a, 92,32 not ortalamasıyla üçüncü olan Gülçehre Bayrak'a plaketleri Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu tarafından verilirken, dereceye giren öğrenciler aileleri ve protokol ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Her mezuniyet töreninde olduğu gibi ilk üçe giren öğrencilere Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur adına Cumhuriyet altını verildi. İbrahim Bodur'un adına ödülleri Kaleseramik Fabrikaları Üretimler Müdürü Süleyman Soysal verdi. Mezuniyet törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, Kaleseramik Fabrikaları'nın üst düzey yöneticileri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, okul ve daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kuzu Ali Osman Bayrak İbrahim Bodur Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title