Haberler

"İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Diyanet Tv'de

Abone Ol

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Projesi kapsamında Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu Bahçesinde iftar yapıldı.

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Projesi kapsamında Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu Bahçesinde iftar yapıldı.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sponsorluğunda düzenlenen 1000 kişilik iftar programına Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şerafettin Yel, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Fevzi Kayacan ve vatandaşlar katıldı. İftar programı öncesi 19.30-20.00 saatleri arasında Sultan Camii'nde düzenlenen program Diyanet TV'den canlı olarak yayınlandı. Ayrıca, programda Manisa'dan yapılan çekimlere yer verilerek Manisa'nın, tarihi, kültürü ve mesir macununun tanıtımı yapıldı. Diyanet TV'de yayınlanmak üzere iftar yemeğinde çekim gerçekleştirilirken Vali Savaş ile röportaj yapıldı. Vali Savaş, "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Projesinin devletin milletiyle birlik ve beraberlik içinde iftar yapmasını sağladığını, kardeşliği geliştirdiğini, Manisa'daki bu güzel uygulamanın örnek bir uygulama olduğunu söyledi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter de Valilik tarafından hazırlanan projeye destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını, gelecek yıllarda da uygulamanın devam edeceğine inandığını söyledi. İftar öncesi Nurlupınar Kuran Kursu kız öğrencileri ilahiler okudu. Ezan okunmasıyla oruçlar açıldı. İftar duasını İl Müftüsü Sinan Cihan yaptı.

3 YAŞINDAKİ ÖYKÜ NAZ OBUZ VALİLERLE 3 YILDA 3 FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

İftar yemeğine katılan babası Ahmet Naz'ın kucağındaki 3 yaşındaki Öykü Naz Obuz Vali Savaş ile birlikte fotoğraf çektirdi. Baba Naz, "Valilik tarafından düzenlenen iftar yemeklerine 3 yıldır kızım Öykü Naz ile katılıyorum. 3 yıldan buyana da kızımla birlikte iftar yemeğine katılan Sayın Valilerimizle fotoğraf çektiriyoruz. Kızımın 3 yılda valilerle 3 fotoğrafı oldu. Bu yüzden ayrı bir sevinç yaşıyoruz. Valilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Savaş Öykü Naz Menderes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title