Haberler

İl Özel İdaresinden Ambulans Desteği

Abone Ol

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından alınan iki ambulans ve bir arazi taşıtı düzenlenen törenle İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından alınan iki ambulans ve bir arazi taşıtı düzenlenen törenle İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Araçların teslimi nedeniyle İl Özel İdaresinde düzenlenen törene Vali Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jan. Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı, İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay ve daire müdürleri katıldı.

Burada konuşan Vali Ceylan, İl Özel İdaresi'nin geçtiğimiz yıl içerisinde il genelinde bir çok önemli çalışma gerçekleştirdiğini belirterek, yol, su, kanalizasyon gibi çalışmaların yanında İl Özel İdaresinin çeşitli kurumlarında bazı ihtiyaçlarının giderilmesinde aktif rol oynadığını kaydetti

İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay ise geçtiğimiz yıl içerisinde 17 bin hastaya ambulans hizmeti verdiklerini belirterek, yeni ambulans ihtiyaçlarının İl Özel İdaresi kanalıyla karşılanmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından 2 ambulans ve 1 arazi taşıtının anahtarları Vali Ceylan tarafından kurum yöneticilerine teslim edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Mehmet Yüksel Hasan Ünver Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title