Haberler

İlçe Milli Eğitim Müdüründen, Okullara İnceleme

Abone Ol

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ve Şube Müdürü Muhammet İnan, Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulunarak, 2014-2015 eğitim öğretim yılı için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ve Şube Müdürü Muhammet İnan, Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulunarak, 2014-2015 eğitim öğretim yılı için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Gerçekleştirdiği ziyarette Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Metal Teknolojisi alanı öğretmen ve öğrencilerinin okul sıralarını tamirat, yenileme ve bakım çalışmalarını yerinde izledikten sonra seminer çalışmalarına devam eden öğretmenlerle bir araya gelen Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, öğrencilerin bu tür faaliyetlerde yer almasının çok önemli olduğunu söyledi. Şen, "Bu tür uygulamaların eğitim gördükleri alandaki mesleki becerilerinin artmasında etkili olduğuna inanıyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilere gelecek öğretim yılı için başarılar diliyorum" dedi.

Okul Müdürü Ömer Bozoğlu ise İlçe Mili Eğitim Müdürü İlyas Şen'in yapılan hazırlık çalışmalarını takdir etmesinden ve ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek hız kesmeden hizmetlerinde en iyiyi yakalamak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlyas Şen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title