Haberler

İletişim Sanatları Atölyesi'nden Ozan Özüm Özbey ile 'Reklam Kampanyaları' Söyleşisi

Abone Ol

Anadolu Üniversitesi İletişim Sanatları Atölyesi öğrencileri tarafından Alametifarika Creative Directör’ü Ozan Özüm Özbey’in katılımıyla reklam kampanyaları hakkında söyleşi gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi İletişim Sanatları Atölyesi öğrencileri tarafından Alametifarika Creative Directör'ü Ozan Özüm Özbey'in katılımıyla reklam kampanyaları hakkında söyleşi gerçekleştirildi.

İletişim Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleşen söyleşiye, Alametifarika Creative Directör'ü Ozan Özüm Özbey, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Serdar Sever, İletişim Sanatları Atölyesi Danışmanı aynı zamanda İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Haluk Yüksel, atölye üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Söyleşide Alametifarika Creative Directör'ü Ozan Özüm Özbey, gerçekleştirdikleri reklam kampanyaları hakkında bilgi vererek, televizyon reklamlarının hazırlanış süreçlerini katılımcılara anlattı. Özbey, büyük markalarla kısıtlı zamanda iyi işler çıkardıklarını da öğrencilerle paylaşarak, reklam sektörünün zorluklarına değindi. Söyleşiye katılan öğrenciler ise, Ozan Özüm Özbey'e çeşitli sorular sorarak, Alametifarika tarafından izleyicilere sunulan reklam kampanyaları hakkında bilgi edindi.

İletişim Sanatları Atölyesi Danışman hocalarından ve İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Serdar Sever, etkinlikle ilgili bilgi vererek, İletişim Sanatları Atölyesi'nin sürekli haline gelen etkinliklerinden birinin gerçekleştiğini söyledi. Sever, "Burada bizim reklam sektöründe, halkla ilişkiler sektöründe önde gelen ve ağırlıklı olarak mezunlarımızdan oluşan başarılı isimleri getiriyoruz ve öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Bugün de eski mezunlarımızdan Ozan Özüm Özbey bizimle birlikte oldu. Creative Directör'ün bakış açısından reklam dünyasını, reklam ajansını ve bir takım işlerini bizimle paylaştı. Biz bütün bu etkinlerin aslında insanların gelişmesine büyük bir katkı sağladığına inanıyoruz ve bu açıdan da önemsiyoruz. Bizim için daha da değerli olan bunu öğrenci arkadaşlarımızın kendi inisiyatifiyle gerçekleştiriyor olması bu bizi çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Üniversitesi Haluk Yüksel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title