Haberler

İlkbahar Kültür Sanat Etkinlikleri Sona Erdi

Abone Ol

Ödemiş Belediyesi'nce iki yıldır düzenlenen 'Doğanın Uyanışında İlkbahar Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nin üçüncüsü 27 Mayıs Pazar günü yapılan etkinliklerle sona erdi.

Ödemiş Belediyesi'nce iki yıldır düzenlenen 'Doğanın Uyanışında İlkbahar Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nin üçüncüsü 27 Mayıs Pazar günü yapılan etkinliklerle sona erdi.

İki gün boyunca şair Haydar Ergülen ve Gonca Özmen ile birlikte olan Ödemişli kültür sanat dostları, şiir ve edebiyat üzerine söyleşilerde bulunma zevkini yaşadılar.

Bu yıl Ödemişli yazar Behiç Duygulu ve Ödemiş'in ilk gazetesini çıkaran Burhan Esen anısına düzenlenen etkinliklerin sonunda Ödemiş belediye başkanı Bekir Keskin sanatçılara çiçek verdi. İki gün boyunca etkinlikleri izleyen Keskin, ikinci günün son etkinliği olan Emin Fındıkoğlu Caz Üçlüsü'nden caz konserinin ardından sanatçılara çiçek buketi verdi.

Etkinlikler için emek sarfeden Ödemişli emekli başkonsolos Ülkü Başsoy'a da çiçek veren Keskin, etkinliklere katılan sanatçılara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Ülkü Başsoy da çiçekleri başkan Keskin'e iade ederken, "Belediye başkanımız de sanatçılarımızı yalnız bırakmamış ve iki gün boyunca bizlerle beraber olmuştur. Bu nedenle bu çiçek onun da hakkıdır" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Keskin,

çiçekleri halkın hak ettiğini belirterek, katılımcılara verdi. Etkinlik sonunda Keskin, sanatçılarla toplu fotoğraf çektirdi.

İki gün boyunca yapılan etkinliklere Şair Haydar Ergülen, Gonca Özmen ve Emin Fındıkoğlu Caz Üçlüsü katılırken, Ülkü Başsoy da kütüphanesinde bulunan 1950 yılana kadar yayınlanan çeşitli kültür-sanat dergilerinin sergileri. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haydar Ergülen Behiç Duygulu Bekir Keskin Ödemiş Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title