Haberler

İnce, Kurban Bayramını Kutladı

Abone Ol

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların, en önemli değerlerimizden biri olduğunu ifade eden İnce, "Muhtaçların ellerinin ve gönüllerinin boş bırakılmadığı daha nice bayramlara, sağlıkla, huzurla ulaşmayı temenni ediyorum" dedi.

Genç Tümsiad Başkanı İnce, "Zenginliklerimizden bütün kardeşlerimizin yararlanması için büyük bir fırsat sağlayan mübarek Kurban Bayramı, varlıklı olanlarımıza, paylaşma ve bölüşme imkanı sunuyor. Bu ilahi imkandan olabildiğince yararlanmalı, bayramların manevi hazzı ve karşılığı kadar toplumsal faydalarını da ortaya koymalıyız. Bayramların gönül birliğimize katkısı unutulmamalı" sözlerini kullandı.

Başkan Ercan İnce, mesajını şöyle tamamladı:

"Birlik ve beraberlikle erişeceğimiz her bayramda, 'Gönlünü hoş tuttuklarınızın sahibi, sizin ve sevdiklerinizin de gönlünü hoş tutsun' diyerek başta İslam alemi olmak üzere, üyelerimizin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını gönülden kutluyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Ercan İnce Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title