Haberler

İşadamlarından Silifke Osb'ye Yatırım Sözü

Abone Ol

Silifkeli İşadamları Sadık Akman, İsmail Hakkı Köroğlu, Mustafa Kısa ve Halit Karakuş, Yeni Kurulan Organize Sanayi Bölgesi'ne (Osb) Yatırım Yapmak İçin Kaymakam Ahmet Beyoğlu'na Söz Verdi.

Silifkeli işadamları Sadık Akman, İsmail Hakkı Köroğlu, Mustafa Kısa ve Halit Karakuş, yeni kurulan Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yatırım yapmak için Kaymakam Ahmet Beyoğlu'na söz verdi.

OSB mülkiyetindeki arsalardan 20 bin metre karesini Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sadık Akman, 6 bin 731 metre karesini İsmail Hakkı Köroğlu, 10 bin metre karesini de Mustafa Kısa ve ortağı Halit Karakuş 2008 yılında satın almak için Kaymakam Beyoğlu'na söz verdi.

Silifke'den 52 yıldır kopmadığını ve kopmayacağını ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sadık Akman, "Silifke'de doğduk. Silifke'de de öleceğiz. İlçemize yapılacak olan yatırımların hem ilçemiz halkına, esnafına hem de bizlere birçok getirisi olacaktır. Birçok fuara katıldım ve ilçemizde paketleme tesisi eksikliğini gördüm. Bunun dışında yine yapmayı düşündüğüm zeytin yağı fabrikası var. Bunların hepsi zamanla olacaktır. Ben kendi adıma 2008 yılı içerisinde 20 bin metre karelik arsayı almaya söz veriyorum. Bu arsa üzerinde gerçekleştirmek istediğim projelerimi hayata geçirmek istiyorum. Yatırım olacağı gibi, birçok işsiz arkadaşımıza da iş imkanı sağlamış olacağız. Gücü olan bütün arkadaşlarımızı da ilçemize yatırıma davet ediyorum" dedi.

OSB'ye yatırım yapmayı planlayan İsmail Hakkı Köroğlu ile Mustafa Kısa ve ortağı Halit Karakuş da, ilçeye yapılan yatırımların önemli olduğunu vurguladı.

Kaymakam Beyoğlu ise, Silifke'yi sevmenin yolunun Silifke'ye yatırımdan geçtiğini ifade ederek, işadamlarına teşekkür etti.

(MŞ-MT-MT-E)

27.12.2007 12:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title