Haberler

İşçi emeklisi, tesadüfen bulduğu para dolu çantayı sahibine ulaştırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde işçi emeklisi Halil Başkan, bulduğu para dolu çantayı sahibine teslim etti.

Çanakkale'de işçi emeklisi olan Halil Başkan isimli yaşlı adam, Ezine ilçesi Millet Bahçesi'nde bankın üzerinde bulduğu çantanın içinde yüklü miktarda para olduğunu gördü. Başkan daha sonra içi para dolu çanta ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Çantanın içinde 21 bin 600 TL ve özel eşyaların olduğu tespit edildi.

İşçi emeklisi, tesadüfen bulduğu para dolu çantayı sahibine ulaştırdı

SAHİBİ ÇANTAYI TESLİM ALDI

Çanta sahibinin geçimini badanacılık yaparak sağlayan Mehmet Ogan olduğu belirlendi. Ardından Ogan, emniyet müdürlüğüne gelerek çantayı bulan Halil Başkan'dan teslim aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güncel Yerel Yaşam Ezine Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Remzi Zabin:

Sen adamsın seni alkışlıyorum

Yanıtla1181
Naci Büyükkal:

Keşke Dünya hep böyle insanlarla dolu olsa :''((

Yanıtla1103
Sağduyulu:

benim de aynı durum başıma gelmişti polis memuru sizin yazdığınız sözlerin aynısını bana demişti, paranın sahibi mutluluktan çok ağlamıştı :)))

00
Marko Apostolidis:

ve bulana buda senin olsun dedimi? yo.

Yanıtla3438
Naci Büyükkal:

Merak etmeyin . O ahirette fazlasıyla ödülünü alacak. ALLAH'IN izniyle. ALLAH'ın gerçek Salih kulları kimsenin parasında gözü yoktur. Hayırlı günler dilerim.

325
Marko Apostolidis:

bildiğime göre almanyada bulunan miktarın %10 buluna aittir... memur buluntuyu biri almaya gelince o miktarı kenara koyar ve bulana verir. altı ay içinde kimse sormazsa, bulunan şey bulanın olur.

17
orhan duz:

Sen adamsın dayı ama o parası olan kişi pek samimi gelmedi

Yanıtla243
mehmet türkel:

Bu kadar olumsuzluğun altında bu kadar güzel haber Allah razı olsun senden.

Yanıtla133
bekir yapici:

böyle güzel insanlar ülkemizde cok az kaldi sevgi saygi hürmet arkadaslik hatta akrabalik bile bitmis vaziyette ben uzun yillar dis ülkelerde yasadim 70 yasindan sonra canakkalenin bir köyündeki baba ocagini tamir ettim yazlari 6-7 ay orda kaliyorum köy halki mali durumumun iyi oldugunu bildikleri halde tarla bahce dönüsü kapimin önüne karpuz kavun 3-5 domates biber sebze birakan komsular var parasini vermek veya gerek yok demek icin soruyorum yaslisin senin bahcen tarlan yok bos ver diyorlar.

Yanıtla126
Taş:

Halil ler hep böyle kalender olur, Halil yazılır Adamın Dibi diye okunur.

Yanıtla816
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title