Haberler

İşiten Fidanlığına İlk Çam Fidanları Milletvekilleri Tarafından Dikildi

Abone Ol

Gazeteci Nihat İşiten ve ailesi tarafından oluşturulan ve Ragıp Üner Mahallesi’ndeki alanı Nevşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen İşiten Çam Fidanlığına ilk fidanlar AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de katıldığı bir tören ile dikildi.

Gazeteci Nihat İşiten ve ailesi tarafından oluşturulan ve Ragıp Üner Mahallesi'ndeki alanı Nevşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen İşiten Çam Fidanlığına ilk fidanlar AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in de katıldığı bir tören ile dikildi.

Ragıp Üner Mahallesi Başkent Bloklarının hemen arkasında arsası Nevşehir Belediyesi'ne ait 4 bin metrekarelik bir alanın tahsis edilmesi ile oluşturulan, Gazeteci Nihat İşiten ve ailesi adını taşıyan İşiten Çam Fidanlığına ilk fidanların dikimi, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile İşiten ailesinin mensupları ile vatandaşlar tarafından yapıldı.

1000'i aşkın çam fidanının toprakla buluşturulduğu törene katılanlara daha sonra ikramlarda bulunuldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ebubekir Gizligider Murat Göktürk Ak Parti Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title