Haberler

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Soykırımının Birinci Yılı İçin '#1YearOfGenocide' Etiketi Gündemde

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail'in Gazze'ye saldırılarının birinci yılı dolayısıyla açılan '#1YearOfGenocide' etiketi, Türkiye ve dünya gündeminde dikkat çekti. Etiket, sosyal medyada en çok paylaşılan konu oldu.

İsrail'in Gazze'ye yönelik başlattığı saldırıların birinci yılında açılan "#1YearOfGenocide" etiketi sosyal medyanın gündemine yerleşti.

İsrail'in Gazze'ye yönelik uyguladığı soykırımın birinci yılı için açılan "#1YearOfGenocide" etiketi, X gündeminde listenin birinci sırasına yerleşti. 1 yıldır süren soykırıma tepki olarak açılan etiket dünya gündemine de girdi. "#Soykırımın365Günü" ve "#365DaysOfGenocide" etiketleri de listede yerini aldı. Türkiye gündeminde 1. sıraya yerleşen etiket çalışması kısa sürede dünya gündemine de yerleşti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uluslararası İlişkiler Savaş ve Çatışma İnsan Hakları Orta Doğu Politika Türkiye İsrail Yerel Dünya Gazze Savaş ve Çatışma Orta Doğu İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Yerel Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title