Haberler

Yağmur fena bastıracak! Hem valilik hem de Meteoroji, İstanbul'da yaşayanlara uyardı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Valiliği, İstanbul'un batısında akşam saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşlardan sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, akşam saatlerinde İstanbul'un batısında sağanak yağış beklendiği belirtilerek; vatandaşlardan sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarı yapıldı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Meteoroloji'ye göre; akşam saatlerine kadar İstanbul'un batısında (Silivri ve Çatalca) yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

SEL BASKINLARINA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, "Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre; akşam saatlerine kadar Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile İstanbul'un batısında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğal Afetler Hava Durumu su baskını istanbul Güncel Yerel Yaşam Hava Durumu Doğal Afetler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Anty-Partizan:

Alt Yapin Saglam Degil de Guvenemeyip Vatandasi mi Uyariyorsunuz ?

Yanıtla1210
1gerceklerinsesi:

Yine bir meteoroloji haberi yine güzel bir kapak. Seviyorum bu meteoroloji editörünü ya

Yanıtla59
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title