Haberler

İzmir'de Yerel Yönetimler...

Abone Ol

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Doğal Yaşam Parkı Çalışmalarının Devam Ettiği Sasalı'nın Çekim Merkezi Haline Getirileceğini Söyleyerek, "'Hedefimiz, İzmir'in 100 Km. Yakınından Geçen ve İçinde Çocuk Olan Her Arabanın Mutlaka Bu Alana Uğraması" Dedi. İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği Tarafından "Kuş Cenneti'nde Yaşam" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Doğal Yaşam Parkı çalışmalarının devam ettiği Sasalı'nın çekim merkezi haline getirileceğini söyleyerek, “'Hedefimiz, İzmir'in 100 km. yakınından geçen ve içinde çocuk olan her arabanın mutlaka bu alana uğraması” dedi. İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği tarafından “Kuş Cenneti'nde Yaşam” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

İzmir Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Seyrek Belediye Başkanı Nurgül Uçar, Sasalı Belediye Başkanı Veli Kasap, Yukarı Kızılca Belediye Başkanı Vahap Poyraz'ın katıldığı fotoğraf sergisi açılış töreni Konak Pier'de gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kuş Cenneti'nin çevre düzenlemeleri ile ilgili projeler yaptıklarını ve en kısa zamanda hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Kocaoğlu, “Bölgeyi çekim merkezi haline getirmek için 3000 dönümlük kent ormanını yaptık, Sasalı Doğal Yaşam Parkı projemiz de hızlı bir şekilde devam ediyor. 'İzmir'in 100 km. yakınından geçen ve içinde çocuk olan her araba mutlaka buraya uğrayacaktır' savımız var. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bu amacımıza ulaşmayı diliyorum” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Fethi Özdemir de yaptığı konuşmada, Kuş Cenneti ile ilgili önümüzdeki günlerde bir karikatür yarışması düzenleneceğini, bu alana geziler yapılacağını ve buranın tanıtım çalışmalarına ağırlık verileceğini söyledi.

İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği Başkanı ve Seyrek Belediye Başkanı Nurgül Uçar da, “Kuş Cenneti'nin mutfak aşamasının bittiğini” söyledi. Nurgül Uçar, “İzmir Kuş Cenneti İzmir'in çok büyük bir değeri. Bu alan herkesin ve burası için itici gücü oluşturmamız lazım. Bu sergi ilk adımdı. Bundan sonrası için de herkesin fotoğraflarını, çalışmalarını, desteklerini bekliyoruz” diye konuştu. Sergide eserleri bulunan fotoğrafçılara plaket sunumu da yapılırken, 53 fotoğraftan oluşan sergi, 15 - 27 Mayıs tarihleri arasında Konak Pier'de açık kalacak.

(YK)

16.05.2007 09:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title