Haberler

İzmit'te Zabıta ve Odalar 'Hijyen' İçin Toplandı

Abone Ol

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Temmuz 2013 itibariyle yürürlüğe giren "Hijyen Eğitimi Yönetmeliği" hakkında esnafı bilgilendirdi.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Temmuz 2013 itibariyle yürürlüğe giren "Hijyen Eğitimi Yönetmeliği" hakkında esnafı bilgilendirdi.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammet Ergin'in ev sahipliğinde gerçekleşen bilgilendirme toplantısına, İzmit Belediyesi Zabıta Amiri Rahmi Kaya, Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer, Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, Lokantacılar Odası Genel Sekreteri Mehmet Özkanlı, Bakkallar Odası Başkanı Sadettin Güneş, Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar ve Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı katıldı.

Esnafın bu konuda yapacağı çalışmalara belediye olarak destek vereceklerini söyleyen Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, "Gıda üretim ve perakende iş yerlerinde, insani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suları üreten iş yerlerinde ve insan bedenine temasın söz konusu olduğu temizlik hizmetlerinin verildiği iş yerlerinde çalışanlara yönelik hijyen eğitimi programlarının planlanmasına, eğitimlerin verilmesine, iş yeri sahibinin, işletenlerin ve çalışanların bu konudaki sorumluluklarına, bu iş yerlerinde çalışmaya engel bulaşıcı hastalıkların ve cilt hastalıklarının belirlenmesine ve bu hastalıkların iyileşme halinin tespitine ilişkin usul ve esasları belirlemek" amacını taşıyan yönetmeliğin İzmit'te eksiksiz olarak uygulanmasını istediklerini belirtti.

Toplantıya katılan oda başkanları yeni hijyen yönetmeliğiyle ilgili görüşlerini paylaşarak, her türlü bilgi alışverişine ve ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Muhammet Ergin Sadettin Güneş Hikmet Özdemir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title