Haberler

Judocular Malatya'dan Madalya ile Döndü

Abone Ol

döndü.Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 13-15 Nisan 2012 tarihlerinde Malatya'da yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan Erzurumlu judocular başarılı derecelere imza attı.

Erzurumlu Judocular Malatya'da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'ndan başarılı dereceler alarak

döndü.

Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 13-15 Nisan 2012 tarihlerinde Malatya'da yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan Erzurumlu judocular başarılı derecelere imza attı. Antrenörler Nurullah Diyarbakır, Erdoğan Dönmez ve Kaan Karagülle yönetiminde Malatya'ya giden Erzurumlu judoculardan 44 kiloda Şeymanur Soydan Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Soydan, turnuvada 50 kişi içinden üçüncü olmayı başardı. 64 rakibini dize getirmeyi başaran Mustafa Eser ise Taürkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

46 kiloda beşinci olan Abdullah Kalkan beşinci olarak madalya alma şansını kaybetti. 50 ilden 750 sporcunun mücadele ettiği Türkiye şampiyonasında birinci olan Mustafa Eser, ülkemizi Balkan Judo Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Nurullah Diyarbakır, yıldız sporcu Mustafa Eser'in Balkan Şampiyonası'nda da Türkiye adına kürsüye çıkacağına inandığını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Eser Diyarbakır Türkiye Malatya Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title