Haberler

Kafkas, Trabzonspor Muhabirleri ile Yemekte Buluştu

Abone Ol

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Bordo-mavili Takımı Takip Eden Basın Mensupları ile Bugün Biraraya Gelerek Yeni Sezon Öncesi Uygulanacak Düzenlemelerle İlgili Olarak Fikir Alışverişinde Bulundu.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bordo-mavili takımı takip eden basın mensupları ile bugün biraraya gelerek yeni sezon öncesi uygulanacak düzenlemelerle ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu.

Süleyman Park Restoran'da verilen öğle yemeğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Zeyyat Kafkas, yeni sezonda kulüp tarafından uygulanması düşünülen yeni düzenlemelerle ilgili olarak basın mensuplarına bilgi verdi. Basın mensuplarının Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde ve Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda çalışma koşullarında yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler alan Kafkas, yeni sezonda bordo-mavili takımı takip edecek olan basın mensuplarının daha iyi ortamda çalışmaları için yeni düzenlemeler hayata geçireceklerini belirtti.

Öte yandan toplantıda bordo-mavili takımı takip eden basın mensuplarına isimleri yazılı birer forma hediye edildi.

(GÖK-ÖS-MU-Y)

11.08.2007 17:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title