Haberler

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Abone Ol

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nın 44.genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nın 44. genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Genel kurul toplantısı divan başkanlığı ve katip üyelerinin seçimi ile başladı. Toplantıda divan başkanlığına Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, katip üyeliklerine ise Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan ile Ziya Karataş oy birliğiyle seçildi. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, yıllık çalışma raporları ve denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir-gider raporları okunarak onaylandı.

Toplantıda bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, "Esnaflarımızın sıkıntılarını ve sorunlarını yakından bilen biriyim. Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi il ve ilçe başkanlarımızla sürekli görüşmekteyiz. Esnaflarımız adına gelen sıkıntı ve sorunların sürekli takipçisi olarak çözüm noktasında kendilerine sürekli yardımcı oluyoruz. Çünkü bizler sizin için varız. Ayrıca yok olma noktasına gelmiş bir odayı tekrar diriltip canlandıran ve şu an kara geçen Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Saray'a da huzurlarınızda teşekkür ediyor, kendilerine ve yönetim kurulu üyelerinde de başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Saray ise, bir teşekkür konuşması yaparak, "Görevim süresince sürekli esnaflarımıza yardımcı olabilmek için gereken tüm çabayı sarf ettim ve etmeye de devam edeceğim. Yönetim kurulumuz ve üyelerimiz beni bu göreve layık gördüler. Ben de bana verilen bu görevin sorumluluğunda olup, esnaflarımıza her türlü yardım ve desteği vermek için gayret sarf edeceğim. Bizlere yardımcı olan ve destek veren herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum. Ayrıca genel kurulumuza katılımlarından dolayı tüm konuklarımıza da teşekkürlerimi bildiriyorum" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk tarafından başarılı çalışmalarından dolayı ve yok olmakta olan bir odayı tekrar diriltip canlandıran Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Saray'a, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı tarafından bir plaket takdim edildi.

Kahta Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen genel kurul toplantısına Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Duman, Halk Bankası Kahta Şubesi Müdürü Ulvi Ulaş Aladağ, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan İnan, Kahta Tüketiciler Birliği Başkanı Lütfi Alper, üyeler, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmet Bayram Adıyaman Karataş Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title