Haberler

Kale'de Kitap Fuarı Büyük İlgi Görüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'nin Kale ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Fuarı büyük ilgi görüyor.

Denizli'nin Kale ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Fuarı büyük ilgi görüyor.

Kale Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen fuara Kale Kaymakamı Adem Can, Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir, Tapu Müdürü Mete Abalı, İlçe Müftüsü Abdullah Bilece, daire amirleri, protokol üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir yaptığı konuşmada okumanın, eğitim sürecinin en kolay ve en etkili öğrenme yolu olduğunu belirterek, "Gelişmiş ülke ve toplumların sahip oldukları bilginin çoğu okuma yoluyla elde etmişler. Geri kalmış toplumlarda ise okuma oldukça düşüktür. Eğitim süreci içerisinde kitap ayrı önem arz etmektedir. Her ortamda kitap okumak kıymetlidir" dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ise yerel yönetim olarak geleceğin teminatı olan gençler için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Belediye hizmet binamızı yüksekokula tahsis ettik. Anadolu Lisesi'nin hizmete başlamasında vesile olduk. Belediye bütçesinde lise ek binası yaptık. Hayırseverlerin desteğiyle de ilçede okul sayısı arttı" diye konuştu.

Üç gün devam edecek fuarda Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından tüm öğrencilere indirim kuponu hediye edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yarımca Akın Özdemir Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title