Haberler

Kar, Memur-Sen'de Sert Konuştu

Abone Ol

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, Memur-Sen ziyaretinde Zonguldak Belediyesi’nde bu güne kadar görev yapan CHP'li ve AK Partili yöneticileri eleştirdi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, Memur-Sen ziyaretinde Zonguldak Belediyesi'nde bu güne kadar görev yapan CHP'li ve AK Partili yöneticileri eleştirdi. Kar, "Zonguldak bu seçimlere güven bunalımı ile beraber giriyor" dedi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, beraberinde Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan vekili Musa Yüce ve partili yöneticiler ile birlikte Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliğini ziyaret etti. Saadet Partisi heyetini Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve yönetimi karşıladı.

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçim sürecinde henüz Zonguldak'ın sorunlarını ortaya tam olarak konulmadığını ifade etti. Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar'a başarılar dileyen Aşkar, şöyle dedi:

"Bu gün Zonguldak Memur Sen Temsilciliği olarak Saadet Partisi Belediye Başkan Adayımız Sadık Kar'ı ağırlamanın mutluluğunu duyuyoruz. Sendika olarak öncelikle şunu belirtmek istiyoruz ki mahalli seçimler öncesinde, aslında mahalli seçimlerden ziyade genel stratejileri ve genel seçimin daha çok konuşulduğu, yolsuzlukların, paralel yapının, andımızın ve Türkçülüğün ön planda tutulduğu genel seçimden bir türlü yerel seçim havasına inilemediği Zonguldak'ın sorunlarının gündemde tutulmak yerine genele seçim üzerindeki söylemlerle mahalli seçimlere gidildiği bir seçim dönemi yaşıyoruz. Oysa bizler Memur-Sen olarak genel seçimlerdeki söylemler yerine Zonguldak'ın sorunlarını ortaya koyan ve çözüm önerileriyle beraber projeleri ortaya koyan somut, net, eldeki belgelerle seçime gidilmesinin çok daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Çıkmış olduğu bu yolculukta Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sadık Kar'a başarılar diliyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kendisini Memur-Sen de görmekten duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyoruz."

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, ise Memur-Sen ziyaretinin diğer seçim ziyaretlerinden farklı olduğunu ifade etti. Kar, "Memur-Sen ailesine bu ziyaret teklifimizi kabul edip bizi kalabalık şekilde ağırladığı için öncelikle teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimiz Zonguldak'ta yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında bir ziyaret gibi görünse de Memur-Sen bizim aynı düşündüğümüz insanlar grubu olduğu için bu bir dost ziyareti olarak algılanmalıdır. Biz, bu ziyaretimizi arkadaşlarımıza, dostlarımıza, kardeşlerimize yaparak bir siyasi ziyaretten, oy toplamak için yapılmış ziyaretten daha farklı daha sıcak bir ziyaret olması için geldik" diye konuştu.

"ZONGULDAK'TA YÜZDE 40 KARARSIZ SEÇMEN VAR"

Bu güne kadar Zonguldak halkından oy isteyen adayların projelerini gerçeğe dönüştürmediğini ifade eden Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, yüzde 40 kararsız seçmen ile Zonguldak'ın yerel seçime gideceğini ifade etti. Gazipaşa Caddesinin trafiğe kapatılması gibi birçok projenin gerçekleştirilmediğini belirten Kar, şöyle dedi:

"Bu güne kadar Zonguldak Belediyesi'nde görev alan ana muhalefet ve iktidar partili yöneticilerin Zonguldak siyasetine baktığımız zaman başkanımızın söylemiş olduklarına katılıyorum. Zonguldak'ta daha çok gerilim siyaseti uygulanarak, farklı konulara daha çok ulusal konulara dikkat çekilerek oy toplanmaya çalışılıyor. Çünkü Zonguldak'taki siyasi atmosferde tabanın belediye başkan adaylarına maalesef güveni yok. Zonguldak, bu seçimlere güven bunalımı ile beraber giriyor. Hem partinin bilhassa iktidar ve ana muhalefet partisinin tabanın kendi başkanına güvenerek seçime girmiyor. Onun için Zonguldak'ta yüzde 40-45 kadar ortada henüz nereye oy vereceğinin kararını vermeyen kararsız seçmenlerle seçime gidiyoruz. Bu güne kadar yapılan siyasette bundan önce yapılan seçimlerde bütün siyasi partiler çıkarmış oldukları yapacaklarını gösterir listeleri, maalesef iktidara geldiklerinde hiçbiri yapmadı. Hiçbiri gerçekleştirmedi. Onun için bu gün Zonguldak siyasetinde Zonguldak'ın problemlerini çözme konusunda söylenenler maalesef seçmenin hiç dikkatini çekmiyor. Seçmenin çünkü bu verilen sözlere bu vaatlere artık karnı tok. Bundan önce belki 4-5 seçimdir verilen vaatlerin hiçbir tanesi hayata geçirilmiş değil. Birkaç tane söyleyeyim. Zonguldak'ın Gazipaşa'nın altından tünel geçecekti. Trafik tünelle alta alınıp Gazipaşa trafiğe kapatılacaktı. Böyle bir şey var mı? Pazaryeri belki elli defa olduydu. Böyle bir şey var mı? Bizim yıkılan lavuar alanımızın bir an önce hayata geçirilmesi için kaç defa projeler yapıldı. ve bu projeler her seçim zamanı milletin gözünün içine sokuldu. Bundan sonra da kendileri iktidar oldular. Hangisini yaptılar. Şimdi taban ana muhalefet partisine ve iktidar partisine güvenmiyor. Artık projeleriyle milletin karşısına çıkma yüzleri yok. O yüzden proje üretip de proje esaslı bir seçim yürütmek istemiyorlar. Çünkü tabanın böyle bir isteği yok. Şu anda Zonguldak'ta taban siyasetçilere artık pek güvenmek istemiyor. Bu seçimlerde bizim inancımız bütün tabanın kendisinin güvenmiş olduğu partiye oy verecekler. Geçmişe baktığımızda bu partinin yalnızca Saadet Partisi olduğu ortadadır. İnşallah seçmenlerin gönlünün yalnızca Saadet Partisi'nin olduğu güvenini almıştır. İnşallah bu seçimi biz alacağız." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sadık Kar Memur Sen Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title