Haberler

Karaamca'da Demiray Güven Tazeledi

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da bulunan Karaamca Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurul toplantısında mevcut başkan Tuncay Demiray güven tazeledi.

Merkezi Bursa'da bulunan Karaamca Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurul toplantısında mevcut başkan Tuncay Demiray güven tazeledi.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlığı toplantı salonunda yapılan kongreye çok sayıda davetli ile dernek üyesi katıldı. Divan başkanlığını Harun Sak'ın yaptığı kongrede konuşan Dernek Başkanı Tuncay Demiray, Bursa'da bin 500 civarında köylüleri bulunduğunu belirterek, üyeleri bir çatı altında toplamak maksadıyla 2001 yılında kurulan derneğin aynı hedef doğrultusunda çalıştığını belirtti. Demiray, "Derneğimizin kuruluşundan bu yana görev yapan bütün başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve şu an bayrak bizde. Bizden sonra da bayrak başka arkadaşların eline geçecek. Şu an yaş ortalaması 30 olan bir yönetimimiz var. İnşallah köy muhtarlığımız, kooperatifimiz ve derneğimiz ile birlikte köyümüzü hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Kongrede Tuncay Demiray yeniden seçildi. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Tuncay Demiray, Ziya Demir, Fatih Bayram, Fatih Demir, Özkan Şentürk, Mustafa Demir, Emre Sak, Osman Şahin, Mustafa Mutlu. Denetleme kuruluna ise Harun Sak, Ertan Şentürk ve İsmail Ata seçildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Demir Harun Sak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title