Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

Abone Ol

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı.

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yakalanan 9 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir" ifadesi kullanıldı.

-Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olması

AK Karabük Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olmasının, Türkiye'de olduğu gibi kentte de büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılandığını bildirdi.

Karadeniz, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan'ın hayatını halkına adayan ve Türkiye'yi dünyanın gözünde saygın konuma getiren büyük bir devlet adamı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı adayının, mutlaka siyasi bir geçmişinin olması gerektiğini vurgulayan Karadeniz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Siyasi bir deha olan Başbakanımızdan başkasının bu konuma uygun olmayacağını düşünüyoruz. Belirli bir kesimi değil, tüm ülkeyi kucaklayacak bir cumhurbaşkanı olacağından şüphemiz yoktur. İlk turda seçimi kazanacağımıza inancımız yüksektir. Teşkilatımız en üst kademeden, en alt kademeye kadar bu seçime hazırdır." - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Karadeniz Karabük Merkez Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title