Haberler

Karabulut'un Mutlu Günü

Abone Ol

Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği topluluğuna hocalık yapan TRT Ankara radyosu Şefi Ertuğrul Karabulut'un oğlu Yiğit Karabulut, Kurtuluş Parkı Vedat Dalokay nikah salonunda dünya evine girdi.

Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği topluluğuna hocalık yapan TRT Ankara radyosu Şefi Ertuğrul Karabulut'un oğlu Yiğit Karabulut, Kurtuluş Parkı Vedat Dalokay nikah salonunda dünya evine girdi.

Çankaya Belediyesi nikah memurluğunca nikahları kıyılan Karabulut çiftini Ertuğrul Hoca'nın öğrencileri yalnız bırakmadı. Nikaha Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veysel Özkan, THM topluluk Başkanı Ayşen Köktürk ve çalışma arkadaşları da katıldılar. Çaycuma'nın fahri hemşehrisi olduğunu her fırsatta dile getiren ve Çaycumalı hemşehrilerini yanında gördüğünü ifade eden Karabulut şöyle dedi:

"Gelinim Devrekli Bende Çaycumalı olarak bizler hepten aynı yöreli olduk. Bu anlamlı ve mutlu günümde beni yalnız bırakmayarak buralara kadar gelme zahmetinde bulunan Başta Belediye Başkanım Mithat Gülşen'e Kültür ve Sosyal İşler Müdürüme, Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği topluluğu Başkanı Ayşen Hanım'a, koradaki dostlarıma ve gelmek isteyip de fırsat bulamayan diğer hemşerilerime çok teşekkür ediyorum."

Çifte mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Yılarca bize destek veren THM dalında birçok amatör kişi yetiştiren halk konserlerimizde yanımızda olan hocamıza biz de vefa borcumuzu böyle mutlu ve özel gününde yanında bulunarak ödemeye çalıştık. Belediyemizin işlerini takip için nikahtan bir gün önce Ankara'ya geldim ve Hocamızın nikah töreni için dönüşümü bir gün sonraya erteleyerek buraya katıldım. Yeni evlenen çiftlerimize Allah her iki cihanda saadetler versin sayın hocama da uzun ömürler nasip edip, evlatlarının mutluluğunu gördüğü gibi mürüvvetini de görmek nasip etsin" dedi.

Karabulut çifti, nikaha katılanların hediye takdimi ardından nikah şekeri yerine doğaya ve yeşile destek bakımından kayın fidanı hediye edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaycuma Belediyesi Mithat Gülşen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title