Haberler

Karacasu'da Çalışan Sendikalılar İftarda Buluştu

Abone Ol

Karacasu'da Bir Araya Gelen Sağlık-sen, Eğitim-bir-sen ve Büro Memur-sen Üyeleri Eşleri ile Birlikte İftar Yemeği Yediler. Aydın Sağlık-sen Başkanı Baki Karaer, Eğitim-bir-sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Şirinkaya ve Memur-sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç da İftar Yemeğine Katılarak Sendika Üyelerini Yalnız Bırakmadılar.

Karacasu’da bir araya gelen Sağlık-Sen, Eğitim-Bir-Sen ve Büro Memur-Sen üyeleri eşleri ile birlikte iftar yemeği yediler. Aydın Sağlık-Sen Başkanı Baki Karaer, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Şirinkaya ve Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç da iftar yemeğine katılarak sendika üyelerini yalnız bırakmadılar.

Karacasu’da bir araya gelen üç sendikanın üyeleri hem iftar yemeği yediler hem de kaynaştılar. ‘Sendikalar kol kola’ solaganı ile güçlü bir birlik ve beraberlik kurdukların belirten sendika üyelerinin iftar yemeğine Aydın Sağlık-Sen Başkanı Baki Karaer, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Akkın, AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Osman Küçükkonuklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Türkmen, Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor Müdürü Aşkın Güneş, Sağlık-Sen Karacasu Temsilcisi Sevilay Genç ve Eğitim-Bir-Sen Karacasu Temsilcisi Mustafa Dinç katıldı.

Yaklaşık 70 kişinin buluştuğu iftar yemeğinde sendika temsilcileri yemeğe katılan herkese teşekkür ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen iftar yemeği ve ramazan sohbeti yemekten sonra Karacasu Öğretmenevi’nde devam etti.

(AS-İK)

04.10.2007 15:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title