Haberler

Karadeniz: "Sakatlık ve Ceza Yaşamamalıyız"

Abone Ol

4 oyuncusu aldıkları ceza nedeniyle sezonu kapatan Atça Belediyespor’un antrenörü Halit Karadeniz,üstlerindeki sıkıntıyı attıklarını söyledi.

4 oyuncusu aldıkları ceza nedeniyle sezonu kapatan Atça Belediyespor'un antrenörü Halit Karadeniz,üstlerindeki sıkıntıyı attıklarını söyledi. Karadeniz, "Önümüzdeki süreçte sakatlık ve ceza yaşamamalıyız" dedi.

Takım olarak morallerinin üst düzeyde olduğunu belirten Karadeniz, "Sazlı galibiyeti ile üzerimizdeki sıkıntıyı attık. Oyuncularımızın aldığı cezalar nedeniyle yepyeni bir takım olduk. Transfer süreci bittiğinden transferde yapamadık. 14 kişilik dar kadromuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz Önümüzdeki süreçte sakatlık ve ceza yaşamamalıyız" dedi.

Sökespor ile zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Karadeniz, "Artık her maçımız final. Kalan maçlarımızda en az kaybı yaşarsak şampiyon olacağız. Şampiyonluğu çok istiyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halit Karadeniz Atça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title