Haberler

Karadeniz: "Şampiyonluk İçin Erken"

Abone Ol

Aydın Süper Amatör Lig'te 6'da 6 yapan Atça Belediyespor'un antrenörü Halit Karadeniz, şampiyonluk söylemlerini dile getirmek için erken olduğunu belirtti.
Sökespor'u 2-1'lik skorla geçen Atça Belediyespor'da galibiyet ve 6 'da 6 yapmanın...

Aydın Süper Amatör Lig'te 6'da 6 yapan Atça Belediyespor'un antrenörü Halit Karadeniz, şampiyonluk söylemlerini dile getirmek için erken olduğunu belirtti.

Sökespor'u 2-1'lik skorla geçen Atça Belediyespor'da galibiyet ve 6 'da 6 yapmanın sevinci yaşanıyor. Zor bir maç geçirdiklerini ancak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Atça Belediyespor'un antrenörü Halit Karadeniz, " Çok mutluyuz maç sonunda futbolcularımın sevinci görülmeye değerdi. İkinci yarıyı 40 dakika kadar 10 kişi oynadık ama galip gelmesini bildik. Oyuncularımı göstermiş oldukları mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Takım oyununu çok iyi sergiliyoruz. Umarım bu kenetlenmemiz sezon sonunu kadar devam eder. ve hedeflediğimiz yere ulaşırız. Şu an şampiyonluk şarkıları söyleniyor ama daha çok erken. Temkinli ama hırslı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Söke maçında stadı dolduran taraftarlarımıza teşekkür ederim"

Öte yandan, maçtan sonra Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar maçın ardından soyunma odasına giderek, galibiyet sevincine ortak oldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halit Karadeniz Aydın Atça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title