Haberler

Karasomanoğlu'ndan Spora Davet

Abone Ol

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Halkı Spor Yapmaya Davet Etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halkı spor yapmaya davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'nun sabah sporuna, Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman, Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı, mahalle muhtarları, AK Parti ilçe başkanları ile yöneticiler ve vatandaşlar katıldı. Gaziler Dağı'nda toplam 5 kilometrelik parkurda önce ısınma hareketleri yapıldı, ardından yürüyüş toplu olarak gerçekleştirildi. Spor sırasında Başkan Karaosmanoğlu'na yetişmekte zorluk çekenler, yürüyüşü yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sağlıklı bir yaşam için sporun şart olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent insanına spor yaptırmak için bütün imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Herkesi spor yapmaya davet eden Karaosmanoğlu, bunun için belli parkurlar yaptıklarını, ayrıca spor tesisi inşa ettiklerini belirterek, "Doğal parkurlara gitme imkanı olmayanlar için tesisler inşa edildi. Buralarda sabah sporları yapılabilir. İnsanımız sağlıklı olması için bu fırsatı kaçırmasın" dedi. Yapılan sabah sporunun ardından birlikte kahvaltı yapıldı.

(GA-MŞ) 06.06.2008 14:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title