Haberler

Kardelen Günleri Başladı

Abone Ol

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde "1.Kardelen Günleri" başladı.

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde "1. Kardelen Günleri" başladı.

Kardelen Koleji tarafından yapılan Kardelen Günleri'nin açılışını Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat yaptı. Özel Kardelen Koleji, " 1. Kardelen Günleri", Kapadokya fotoğrafları, Atatürk Fotoğrafları ve resim sergisinin açılışı ile başladı. Sergi açılışını Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ve öğrenciler birlikte yaptılar. Sergi açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, "Özel Kardelen Koleji tarafından hazırlanan fotoğraf sergilerini ve resim sergisinin açılışını yapmaktan dolayı son derece mutluyum. Eğitim sadece yıl boyunca çalışmak ile bitmiyor. Eğitimin yanı sıra öğrencilerimiz böylesine çeşitli, güzel aktivitelerinde yapması bizleri son derece mutlu ediyor. Özel Kardelen Koleji'nde böylesine güzel etkinlikler hazırlayan öğrencilerimiz umut ediyorum ki Türkiye'ye örnek bir şekilde geleceklerini kurarlar. Ben bu sergide ve yapılan etkinliklerde emeği geçen başta Özel Kardelen Koleji okul idaresini, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Böylesine güzel sosyal etkinliklerde bulunan öğrencilerimiz gelecek Türkiye'sine de yön veren kişiler olurlar" dedi.

Özel Kardelen Koleji tarafından yapılan 1. Kardelen Günleri kapsamında açılan fotoğraf ve resim sergilerini gezen Büyükfırat öğrencileri ile de bir süre sohbet etti.

Özel Kardelen Koleji 1. Kardelen Günleri kapsamında fotoğraf ve resim sergisinin açılışının ardından ise öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli etkinlikler ile devam etti. İlk olarak Özel Kardelen Koleji Ana Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan müzik korosu sahne aldı. Minik öğrencilerin yapmış olduğu koro programa gelen konuklar ve öğrenci velileri tarafından büyük beğeni topladı. Daha sonra ise 5 ve 6. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan dans grubu öğrencileri İngilizce müzik eşliğinde görsel bir şov yaptı. Halk oyunları gösterileri ile devam eden 1. Kardelen Günleri finalinde ise Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından verilen konser ile sona erdi.

Özel Kardelen Koleji " 1. Kardelen Günleri" Cuma ve Cumartesi günleri de Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde devam edecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Abdulgafur Büyükfırat Kapadokya Nevşehir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title