Haberler

27 yıl sonra tam o noktada! Gözyaşları içinde namaz kıldı, altından acı bir hikaye çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Tunceli'de kardeşinin şehit düştüğü noktaya ilk defa giden İsmail Çatal, secdeye kapandı ve gözyaşları içerisinde namaz kıldı. O anları görenler duygu dolu anlar yaşadı.

2 Temmuz 1995 tarihinde Tunceli merkeze bağlı Cer Tepesi bölgesinde, özel harekat polisi Mehmet Çatal, terör örgütü PKK tarafından atılan pusuda şehit düştü.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Ağabeyi İsmail Çatal, kardeşinin şehadetinin 27. yıldönümünde Tunceli'ye geldi. Vali Mehmet Ali Özkan ile bir araya gelen Çatal ardından Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne gitti. Burada şehit Çatal için Mevlid-i Şerif okundu.

27 yıl sonra tam o noktada! Gözyaşları içinde namaz kıldı, altından acı bir hikaye çıktı

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Daha sonra İsmail Çatal, kardeşinin şehit olduğu noktaya gitti. Çatal gider gitmez kardeşinin şehit düştüğü noktada gözyaşları arasında namaz kıldı. O sırada ise duygu dolu anlar yaşandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tunceli Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Hamit Gündoğdu:

Koçlar kocyigitler hain tuzakla yaşamdan koparıldı ve kopariliyor. Vatan için toprağa düşenlere Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Hazmedemedigim nokta ise teslim olan!? Teröristlere yapılan muamele.

Yanıtla113202
uCube :

O anları kim görmüş? Geçen biri yok ki, kasıtlı çekilmiş. ;))

Yanıtla155105
bekir yapici:

fotografi ceken görmüs yetmezmi?

552
Emirhan Urut:

Valilikle beraber gitmiş o anda ben bı namaz kılcam demiş geçmiş tam öldüğü yerde kılmış yanında insanlar var yoksa kardeşinin şehit olduğu yeri nerden bilecek ?

00
Fahri Çelik :

Vatan hainlerinin zoruna gider bu fotoğraf

Yanıtla30223
Recep Koca:

Vatan sağolsun Allah şehidimize rahmet eylesin ailesine bize sabir versin.nasip işi bu o cografyalarda bizde geçtik herkese nasip olmaz..

Yanıtla19180
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title