Haberler

İzmir'de Karne Şenliği

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de öğrenciler, yaz tatiline keyifli bir başlangıç yaptı.

İzmir'de öğrenciler, yaz tatiline keyifli bir başlangıç yaptı. Büyükşehir Belediyesi'nin Kordon'da düzenlediği "Merhaba tatil" partisi ile unutulmaz bir gün geçiren öğrencilerin coşkusuna Başkan Aziz Kocaoğlu da ortak oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 3 aylık yaz tatiline hazırlanan öğrencilere hazırladığı sürpriz karne hediyesi, İzmir'de büyük coşku yaşattı. Gündoğdu Meydanı'nda 7 yaşından üniversite öğrencisine kadar yüzlerce öğrenci bunge jumping, trambolin, şişme langırt, sumo güreşi, rodeo, bungee run, top havuzu, zıp zıp, kaydırak ve tırmanma oyunlarıyla unutulmaz bir gün geçirdi. Yaz tatiline güzel bir başlangıç yapan öğrencilere bir sürpriz de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan geldi. Gündoğdu Meydanı'na gelerek çocukların ve gençlerin coşkusuna ortak olan Başkan Kocaoğlu, etkinliğe katılanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, futbol topu ile atış yaptı. "Merhaba Tatil" partisini çok beğendiklerini ve İzmirli olmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydeden veliler ise çocuklarına bu coşkuyu yaşatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti. Akşam saatlerine kadar süren şenlik, DJ eşliğinde dans ve flash mob gösterileri ile devam etti. Gündoğdu Meydanı'ndaki eğlence ilerleyen saatlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konseri ile doruğa çıktı. Ardından 20 kişilik Grup Lebtab, ışıklı sahne gösterisi yaparak geceye renk kattı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Kocaoğlu Gündoğdu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title