Haberler

Kaymakamlık önünde ilginç protesto! Satışına izin verilmeyen karpuzları döktü

Güncelleme:
Abone Ol

Sinop'ta kendisine karpuz satışı için izin verilmeyen bir kişi ilginç bir eylemde bulundu. Parçaladığı karpuzları kaymakamlık binası önüne döken adam, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlarda kameralar da kayıttaydı.

Sinop'un Erfelek ilçesinde karpuz satmasına izin verilmeyen kişi, bir kamyon dolusu karpuzu kaymakamlık binası önüne döktü. İlginç protestodan geriye bu görüntüler kaldı.

BELEDİYEYE SİNİRLENİNCE TÜM KARPUZLARI DÖKTÜ

Karpuz satışı yapmak için belediyeden izin almak isteyen vatandaş belediyenin kendisine yer göstermemesine sinirlendi.

Satmak için getirdiği karpuzları kamyon kasasında Erfelek Kaymakamlığı önüne getiren vatandaş, bütün karpuzları parçalayarak yere döktü.

Kaymakamlık önünde ilginç protesto! Satışına izin verilmeyen karpuzları döktü

Çevredeki vatandaşlar şaşkın bakışlarla ne olduğunu anlamaya çalışarak o anları cep telefonu kameralarıyla kayda almaya başladı.

Karpuzları döktükten sonra aracına binen kişi ise olay yerinden uzaklaştı. Yere dökülen karpuzlar Erfelek Belediyesine ait kepçe ile olay yerinden kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaymakamlık önünde ilginç protesto! Satışına izin verilmeyen karpuzları döktü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaymakamlık İnceleme Erfelek 3-sayfa Güncel Yerel Polis Sinop Olay Olay 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Hasan Turk:

Heykel yapmasinlarda sorun olmaz

Yanıtla4920
Güven önemlş:

sus

410
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Acaba karpuzlar yetişirken.. pis su ile yetişirler ise.. o karpuz insana zararlı olabilirmi ? Acaba karpuz suyu içine alırken.. tam olarak düzgünce arıtamıyor olabilirmi ? Acaba bir mandalina.. suyu iyi arıtarak içine çekiyor çünkü ağaçdan geçiyor.. ancak bir karpuz o kadar iyi arıramıyormu suyu ?

Yanıtla534
Güven önemlş:

acaba seni yoktan var eden Allah iyi biri olarak mı yarattı

16
şahabettin Ayyıldız:

Lütfen sen dediğini biliyormusun

11
Ümit Şahin:

Milyon milyon Vergi kaçıranların peşine düsmezler Bu ekonomik krizde ekmeğinin peşinde olan gariban vatandaşa laf ederler Ayıp ya !

Yanıtla049
şahabettin Ayyıldız:

Yorumları okuyunca insan olmaktan utanır hale geldik biz bir garibanın ekmek mücadelesinden bahsediyoruz yorumlara bak alay eder gibi yorum yapanların başına gelsin açlıkla mücadele ne demekmiş anlasınlar

029
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Ben bir defa.. çöpde bir karpuz bulup eve getirip yemişdim. İçinin bazı kısımları beyaz gibi pembeydi. Gece yarısı veya saat 2 tada 3 de.. birden bire yatakdan fırlayıp evin içinde koşturdum gibi oldu çünkü sanki ölecekmişim gibi çok fena bir öksürük tutdu beni. Ancak öksürük durdu 30 saniye sonra. Galiba karpuzlar suyu arıtmadan içlerine çekiyorlar olabilir ?

Yanıtla273
Nuri Aga:

He yavrum he

123
Doğrucu:

Acaba sen çöpten yediğin yediğin için olmasın

09
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title