Haberler

Karsesob'tan İha'ya Başsağlığı Ziyareti

Abone Ol

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (KARSESOB) Başkanı İhlas Haber Ajansı (İHA)'ya taziye ziyaretinde bulundu.

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (KARSESOB) Başkanı İhlas Haber Ajansı (İHA)'ya taziye ziyaretinde bulundu.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Enver Ören'in hayatını kaybetmesinin tüm ülkeyi derinden üzüntüye boğduğunu belirten KARSESOB Başkanı Adem Burulday, Dr. Enver Ören'in basın ve iş dünyasının yüzünden gülücüklerinin eksik olmadığı bir ağabeyisi olduğunu ve Ören'i hep bu şekilde hatırlayacaklarını söyledi.

Kendisinin de çıktığı günden itibaren Türkiye Gazetesi okuduğunu ifade eden KARSESOB Başkanı Adem Burulday; "Türkiye çok değerli bir insanı kaybetti. Güler yüzlü, insan gibi insanı kaybettik. Unutulması imkansız bir ağabeyimizi kaybettik. Türkiye'de medya sektöründe çizgisinden hiçbir zaman şaşmayan, doğru bildiğinden ödün vermeyen bir büyüğümüzü kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Allah mekanını cennet etsin. Tüm İhlas Holding çalışanlarının başı sağ olsun. Allah rahmet etsin" dedi.

İHA Muhabiri Işık Çapanoğlu'nu KARSESOB Genel Sekreteri Murat Demiral ile birlikte ziyaret eden Burulday, Enver Ören'in Kars'ta dahil olmak üzere Türkiye'nin her il ve ilçesinde yüzlerce insana iş verdiğine de dikkat çekti.

İHA Muhabiri Işık Çapanoğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üzüntüsünün tarifinin imkansız olduğunu kaydetti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Adem Burulday İhlas Holding Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title