Haberler

Kartepe 17 Ağustos Okulu'nda Aşure Günü

Güncelleme:
Abone Ol

Kartepe 17 Ağustos İlk ve Ortaokulu ile Okul Aile Birliği işbirliğinde düzenlenen aşure günü etkinliğinde 2 bin kap aşure dağıtıldı.

Kartepe 17 Ağustos İlk ve Ortaokulu ile Okul Aile Birliği işbirliğinde düzenlenen aşure günü etkinliğinde 2 bin kap aşure dağıtıldı. Etkinliğe katılan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, sergilenen birlik ve beraberliğin örnek teşkil etmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.

Kartepe 17 Ağustos İlk ve Ortaokulu idaresinin Okul Aile Birliği yönetimi ile ortaklaşa düzenlediği aşure günü okul bahçesine öğrenci ve velilerin katılımıyla coşku içinde gerçekleşti. Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Durmuş Esen'in aşure günü ile ilgili bilgilendirmesi ardından sınıf anneleri tek tek aşureleri dağıttı.

Okul Müdürü Ferhat Dilek ve Okul Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve aralarında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Muharrem Top, 17 Ağustos Mahalle Muhtarı Mustafa Çelik, belediye meclis üyeleri Yusuf Özdemir ve Orhan Akyüz, Kartepe Belediyesi Başkan aday adayları, çeşitli okullardan idareciler, okul öğretmenleri, öğrenciler ve velilerden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

Muharrem ayında gerçekleştirdikleri aşure etkinliğine katılan konuklarına teşekkür eden Okul Müdürü Ferhat Dilek ve Okul Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı, geleneksel hale getirme hedefinde olduklarını aşure gününün bu yıl ikincisine katılan konuklara katılımları nedeniyle teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, emeği geçenlere teşekkür ederken, "Böylesi güzel birlik ve beraberliğin sergilendiği etkinliklerin örnek teşkil etmesini dilerim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabalık Ak Parti Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title