Haberler

Kaskispor Kulübü Başkanı Ender Batukan Açıklaması

Abone Ol

Kaskispor Kulübü Başkanı Ender Batukan, "İnşallah maçlarımızda geçen yıl olduğu gibi seyirci rekoru kırmayı bekliyoruz."

Kaskispor Kulübü Başkanı Ender Batukan, "İnşallah maçlarımızda geçen yıl olduğu gibi seyirci rekoru kırmayı bekliyoruz. Geçen sene Avrupa'da en yüksek seyirciyle oynayan tek takım biziz" dedi.

Kaskispor Kulübü Başkanı Ender Batukan, "Bu yıl Kaskispor Bayan Basketbol Takımımız 13 ülkeden 30 takımın katıldığı Eurocup'ta mücadele edecek. 25 Ekim'de müsabakalar başlayacak. Kuralar geçen hafta Almanya'nın Münih kentinde çekildi. Bize E grubu çıktı. E grubunda bizimle beraber Belarus'un BC Horizont takımı ve İsveç'in Sodertalje takımı olacak. Grubumuz tesadüfen 3 takımdan oluşuyor. Biz iyi mücadele ederek grup 1.'si olarak çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah bu sene Eurocup kupasını Kayseri'ye getireceğiz. Geçen sene Rusya'da elimizden kaçan bu kupayı getirerek Kayseri'yi mutlu edeceğimiz kanaatindeyim. Takımımızı ona göre kurduk bu mücadelede başarılı olmak ve kupayı Kayseri'ye getirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Kadrolarını güçlendirdiklerini belirten Batukan, "Biz bugüne kadar Türkiye liginde ve Avrupa'da mücadele ederken tabi takımımız güçlendirdik. Geçen seneki eksik ve hatalarımızı bu sıkıntıları göz önüne alarak 7 transfer yaptık. Daha doğrusu başka takımlarda oynayan Tuğba Taşçı, Begüm Dalgalar, Ayşegül Günay, Asjha Jones, Nuria Martinaz, Nicky Anosike ve Avanthia Maltsi'yi kadromuza katık şeklinde konuştu.

İstikrarlı bir bayan basket takımı görmek istediklerini söyleyen Batukan, "Sadece bizim desteğimizle değil Kayseri'nin desteğiyle ben şimdiden başlayacak 2012 - 2013 sezonu için takımıza destek olacak bütün herkese teşekkür etmek istiyorum. Kayseri Kaskispor'lu taraftarlarımız gerek hazırlık maçlarında, gerekse turnuvalarda bizlere destek vereceklerini belirttiler. Bundan dolayı da çok mutluyuz. İnşallah maçlarımızda geçen yıl olduğu gibi seyirci rekoru kırmayı bekliyoruz. Geçen sene Avrupa'da en yüksek seyirciyle oynayan tek takım biziz. Gerek Kayseri'de ki gerekse yurt dışındaki maçlarımız büyük bir ilgiyle izlendi. ve başarımızda belki buradan geliyor. İyi bir takım iyi bir oyun düzeni ile başarıyı elde ettik" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ender Batukan Kaskispor Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title