Haberler

Kastamonu'ya 20 Milyon TL'lik Yatırım

Abone Ol

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, yenilenen özel halk otobüslerinin direksiyonuna geçerek, deneme yaptı.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, yenilenen özel halk otobüslerinin direksiyonuna geçerek, deneme yaptı.

Kastamonu Belediyesi'ne bağlı olarak toplu taşımacılık hizmeti veren özel halk otobüslerinin yenilenmesi nedeniyle Belediye Meydanı'nda tören düzenlendi. Törende Vali Erdoğan Bektaş, İl Trafik Komisyonu olarak ulaşım konusunda Kastamonu Belediyesi'nin her zaman yanında olduklarını belirterek, halk otobüslerinin şehrin büyüyen noktalarına ulaşması ve güzergahların güncellenerek Organize Sanayi Bölgesi ile Kastamonu Havaalanı'na kadar gitmesi gerektiğini söyledi.

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz ise, yeni alınan özel halk otobüslerinin engelli vatandaşların kullanımına uygun, konforlu, güvenli ve çevreye duyarlı teknolojisiyle Kastamonu'ya fayda sağlayacağını belirterek, ulaşım konusunda iyileştirme çalışmalarının bundan sonra da duraklar, güzergahlar ve hareket saatleri nezdinde süreceğini kaydetti.

Kastamonu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Tiryaki de, Kastamonu halkına daha kaliteli ve daha konforlu hizmet verebilmek amacıyla otobüsleri yenilediklerini ifade etti. Tiryaki, "Yeni araçlarımızda Euro-5 çevreci motorlar bulunmaktadır. Araçlarımızın rengi, daha şık ve modem olması nedeniyle "lila" rengi olarak seçilmiştir. Yaptığımız yeniliğin maliyeti 20 milyon liranın üzerindedir. Kastamonu halkına daha iyi hizmet verebilmek için böylesine büyük bir yatırımı gerçekleştiren kooperatifimiz üyelerinin fedakarlığı takdire şayandır. Filomuzda bulunan 130 aracımızın ilk etapta 30 tanesi yenilenmiştir. 1 Temmuza kadar tüm araçlarımız yenilenecektir" dedi.

Konuşmaların ardından sefere başlayan otobüsler için dua edildiği ve kurban kesimi yapıldı. Daha sonra Vali Erdoğan Bektaş, otobüsün direksiyon başına geçerek, deneme sürüşü yaptı.

(Vİ-

11.04.2013 19: 06: 41

TSI

NNNN - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Mehmet Tiryaki Erdoğan Bektaş Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title