Haberler

Kaü'de Kardiyoloji Bölümünün Çalışmaları

Abone Ol

Kars'ta, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinin yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı.

Kars'ta, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinin yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı.

KAÜ'de "Kafkas Kardiyolojinin Anjiyografide 1000., Ekokardiyografide 8000. Adımı" Adlı program düzenlendi.

KAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkan Vekili Yüksel Güler, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Kars İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Düğer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mitat Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Çitil, Dekanlar, Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayla Özcan, akademisyenler ile öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Maşı'nın ardından başladı. Prof. Dr. Sami Özcan, bugünlere kolay gelinmediğini ve daha kat edecek çok yol olduğunu bu yüzden de çok çalışılması gerektiğini söyledi. Özcan, hastanenin bugünlere gelmesinde emeği geçenlerede teşekkür etti.

Vali Eyüp Tepe'de kalbin vücudun motoru olduğunu, üniversitelerin ise bir şehrin motoru olduğunu, üniversitelerin vizyoner, aksiyoner olmasının o ilin de aynı üniversitenin açtığı vizyoner çizgide şehrin gelişiminde son derece önemli hizmetlerin yapılabileceği kurumlar olduğunu kaydetti. Tepe, bu manada Kafkas Üniversitesi'nin Kars şehrinin kalbi gibi değerlendirilebileceğine dikkat çekti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Güler Sami Özcan Eyüp Tepe Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title