Haberler

Kavak'ta Tekstil Fabrikasında Çalışacak İşçilere Seminer

Abone Ol

Kavak ilçesinde açılması planlanan tekstil fabrikasında işe alınacak işçilere bilgilendirme yapıldı.

Kavak ilçesinde açılması planlanan tekstil fabrikasında işe alınacak işçilere bilgilendirme yapıldı.

Atatürk Parkı'ndaki kafeteryada yapılan toplantıya, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, konfeksiyon fabrikası kuracak iş adamı Engin Tiryaki ile tekstil fabrikasında çalışmak için müracaat eden 105 kişi katıldı.

Tiryaki, fabrikada işçi olarak çalışmak isteyenlere uyması gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

On yıldır Bafra ilçesinde tekstil fabrikası çalıştırdığını söyleyen Tiryaki, "10 yıldır Bafra ilçesinde tekstil üretimi yapıyorum. Bu yerdeki fabrikamı sattım. Belediye Başkanınız Şerif Ün'ün girişimleri ile Kavak ilçesinde tekstil fabrikası açmaya karar verdim. Başkan Ün, fabrika yeri olarak mülkiyetini aldığı Pancar Bölge Şefliği ambar sahasını gösterdi. Ben de uygun gördüm. Bu yerde yapacağımız düzenlemeden sonra 2-3 hafta içinde fabrikayı açacağım. Çalışma şartlarınızı ve uymanız gereken şartları anlattım. Bu şartları ve kuralları uygun bulanlar kayıtlarını yaptırsın" dedi.

İşsizliğin halli için çalışmalar yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Şerif Ün, ilçede fabrika kuracak tüm iş adamlarına imkanları dahilinde yardımcı olacağını söyledi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Şerif Ün Kavak Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title