Haberler

Kaymakam Beyoğlu, Tosmurlu Köyü İlköğretim Okulu'nu Denetledi

Abone Ol

Mersin'in Silifke İlçesi Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, Tosmurlu Köyü İlköğretim Okulu'nu Denetleyerek, Öğrencilerle Sohbet Etti.

Mersin'in Silifke İlçesi Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, Tosmurlu Köyü İlköğretim Okulu'nu denetleyerek, öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Beyoğlu'na okulla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Durhasan Şen, Tosmurlu Köyü İlköğretim Okulu'nda 10 ayrı derslikte 230 öğrencinin eğitim gördüğünü ve bunların 125'inin taşımalı sistemle okula getirildiğini belirtti. Beyoğlu'na okulun yemekhanesini de gezdiren Şen, yemekhanelerinde masa bulunmadığını, masa olmadığı için de eski sıraları yemek masası olarak kullandıklarını ifade etti.

Okulun anasınıfını da ziyaret eden Kaymakam Beyoğlu, öğrencilere duvarda asılı olan Atatürk fotoğrafları hakkında sorular sorup, bilgiler verdi. Öğrencilerle sohbet eden Beyoğlu, çocukları çok başarılı bulduğunu söyledi.

Okullarına yapılan katkılardan dolayı teşekkür ettiğini belirten Tosmurlu Köyü Muhtarı ve Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Remzi Kır da, "Daha önce öğrencilerimiz çok zor şartlarda eğitim görüyorlardı. Birçoğu Silifke merkeze gitmek zorunda kalıyordu. Okulumuzun yeni yapılanması ile birlikte hem köyümüzdeki öğrenciler hem de civar köyden gelen öğrenciler rahat rahat eğitim-öğretim görüyorlar. Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

(MŞ-MT-MT-Y)

16.10.2007 13:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title