Haberler

Kaymakam Fırat, İlçe Merkezindeki Okulları Ziyaret Etti

Abone Ol

Şanlıurfa’nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar ile birlikte Halil Kanat Anadolu Lisesi, Süleyman şah İlkokulu, İMKB ortaokulu, Zübeyde hanım Anasınıfı’na; denetim ve inceleme ziyaretlerde bulundu.

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar ile birlikte Halil Kanat Anadolu Lisesi, Süleyman şah İlkokulu, İMKB ortaokulu, Zübeyde hanım Anasınıfı'na; denetim ve inceleme ziyaretlerde bulundu. Okullarda bulunan eksiklikleri yerinde inceleyen Kaymakam Fırat, okul müdürlerinden okulların son durumları hakkında bilgi aldı.

Akçakale İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit etti. Kaymakam Fırat, eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirterek yapılan tüm çalışmaların takipçisi olacaklarını kaydetti.

Kaymakam Fırat, "Birinci dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Amacımız eğitim gören öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamaktır. Akçakaleli öğrenciler okulu ve eğitim verenleri sever ise okula bağlanmaları ve eğitim seviyelerinde de artış olur. Öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü imkanları kullanıyoruz. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz, performanslarını ortaya koyarlarsa, Akçakale'nin eğitim ve öğretim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek kolay olacaktır. Öğretmenlerimiz bu konuda daha fazla emek ve çaba sarf ederlerse, ilçenin başarı oranının artacağına inanıyoruz" dedi.

İlçe merkezinde bulunan bazı okulları dolaşan Kaymakam Fırat, eksiği olan okulların, eksikliklerinin bir an önce giderilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar'a ve okul yöneticilerine talimat verdi. Öğrencileri de unutmayan Kaymakam Fırat, çeşitli hediyelerle öğrencileri sevindirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kınacılar Eyüp Fırat Şanlıurfa Akçakale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title