Haberler

Kaymakam Güldibi Tarsus'tan Ayrıldı

Abone Ol

Ankara'ya İçişleri Bakanlığı bünyesinde Hukuk Müşaviri olarak tayini çıkan Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ilçeden uğurlandı.

Ankara'ya İçişleri Bakanlığı bünyesinde Hukuk Müşaviri olarak tayini çıkan Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ilçeden uğurlandı.

Kaymakamlık binasında personeli ile biraraya gelen Kaymakam Güldibi'ne, burada personeller tarafından hediye verildi. Vedalaşma sırasında Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Kazım Ersoy, Emniyet Müdür Yardımcısı Ufuk Solmaz, Müftü Abdulkerim Akbaba, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Filiz Dalgıç ve kaymakamlık personeli, milli eğitim şube müdürleri, oda ve dernek başkanları, bazı köy ve mahalle muhtarları hazır bulundu.

Kaymakamlık önündeki vedalaşmadan sonra Güldibi ve beraberindekiler Atatürk Caddesi'ni takiben Yarenlik Alanından halka el sallayarak geçti ve Halk Eğitim Merkezi önünde son vedalaşma yapıldı. Burada Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi davul zurna ekibinin eşliğinde Harmandalı oynayan Kaymakam Güldibi alkışlarla, çiçeklerle uğurlandı.

Güldibi son kez kaymakamlık lojmanına giderek ailesiyle birlikte Tarsus'tan ayrıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title