Haberler

Kaymakam Turan Gaziantep Lisesi Öğretmenleriyle Buluştu

Abone Ol

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, Gaziantep Lisesi'ni ziyaret etti.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, Gaziantep Lisesi'ni ziyaret etti.

Her pazartesi Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi ile okulları ziyaret ettiklerini belirten Kaymakam Uğur Turan, Tüm öğretmenleri sevgiyle selamladığını ifade etti. Kendisinin de öğretmen çocuğu olduğunu belirten Turan, yaklaşmakta olan Öğretmenler Günü'nü de kutladı. Geleceğin medeniyetini öğretmenlerin oluşturacağını vurgulayan Turan, öğretmenlerden, mesleklerine ilk günkü gibi sarılmalarını istedi. Turan, "Hepimizin amacı Türkiye'yi yüceltmek, Atatürk'ün hedeflediği noktada çağdaşlarımızı yakalamaktır" dedi.

Öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinleyen Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, öğretmenlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Şahinbey Kaymakamı Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünverdi'nin okullarını ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade eden Gaziantep Lisesi Müdürü Ahmet Tunç, "Okulumuza yapılan ziyaretten idareciler ve öğretmenler olarak memnun olduk" diye konuştu.

Öğretmenlerle bir süre görüşen Kaymakam Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünverdi'ye öğrenciler tarafından çiçek sunuldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Turan Gaziantep Şahinbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title