Haberler

Kırıkhan Kaymakamı, Okul İnşaatlarının Tamamlanmasını İstedi

Abone Ol

Hatay'ın Kırıkhan ilçe kaymakamı Halil Uyumaz, ilçe genelinde devam eden okul inşaatlarının bir an önce tamamlanmasını istedi.

Hatay'ın Kırıkhan İlçe Kaymakamı Halil Uyumaz, ilçe genelinde devam eden okul inşaatlarını gezdi ve bir an önce tamamlanmasını istedi.

Kırıkhan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilen okul inşaatlarını gezen Kaymakam Halil Uyumaz, 5 inşaatın bir an önce tamamlanması için çalışmalara hız kazandırılması istedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Turan'la beraber okul inşaatlarını gezen Uyumaz Kırıkhan'da eğitimi en üst seviyelere çıkarmak için gayret sarfedildiğini söyledi. Uyumaz, yapımı devam eden okulların eğitime açılmasıyla birlikte fiziki anlamda yaşanılan bina sorununun büyük ölçüde ortadan kalkacağını vurguladı.

Kırıkhan'da inşaat çalışmaları süren 24 derslikli Bahçelievler Ortaokulu ve 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

4 derslikli Bahçelievler Anaokulu, Bahçelievler Spor Salonu ve 8 derslikli Özyörük 201 Evler İlkokulu inşaatlarında yüzde 60'lık seviye aşıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Halil Uyumaz Kırıkhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title