Haberler

Kaymakamlardan Başkan'a Veda Ziyareti

Abone Ol

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, görev yerleri değişin kaymakamları kabul ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, görev yerleri değişin kaymakamları kabul ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Kocaeli'nde geçtiğimiz hizmet döneminde başarı ile görev yapan Darıca Kaymakamı Osman ateş, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve Dilovası kaymakamı Hasan Göç, Başkan Karaosmanoğlu tarafından makamında ağırlandı.

İlk olarak Darıca Kaymakamı Osman Ateş Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu Gebze'deki makamında ziyaret etti. Ateş, "5 yıl boyunca Darıca'da halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kocaeli'nin geneline hizmet eden Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na da bizleri Darıca'da yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Ardından Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve Dilovası Kaymakamı Hasan Göç'ü ile görüşen Başkan Karaosmanoğlu, rutin olarak görev yerleri değişen kaymakamların veda ziyareti sonrasında Kocaeli'ni hatırlatan gümüşlük hediye etti.

İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakamlar Kararnamesi'yle Dilovası Kaymakamı Hasan Göç Mersin ili Tarsus Kaymakamlığı'na, Darıca Kaymakamı Osman Ateş Trabzon Ortahisar Kaymakamlığı'na ve Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı da Eskişehir Tepebaşı Kaymakamlığı'na atanmıştı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title