Haberler

Kaymaklı İlkokulu Öğrencilerinden Kermes Şenliği

Abone Ol

Kaymaklı İlkokul öğrencileri tarafından okul yararına açılan kermese vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kaymaklı İlkokul öğrencileri tarafından okul yararına açılan kermese vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kaymaklı İlkokulu bahçesinde düzenlenen kermese Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaymaklı İlkokul Müdürü Suat Uçar burada yaptığı konuşmada kermese desteklerini esirgemeyen tüm Kaymaklı Kasaba halkına teşekkür etti. Uçar, " Kaymaklı İlkokulu olarak her yıl yapmış olduğumuz kermesimizi bu yıl da yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Öğrenci velilerimiz kendi evlerinde yapmış oldukları pasta, kek, çiğ köfte ve çeşitli ürünleri okulumuz yararına yapılan kermese getirdiler. Aynı zamanda öğrenci velilerimiz açmış oldukları çadırda da gözleme yaparak satışa sundular. Yapmış olduğumuz bu kermesimize gösterilen ilgiden dolayı da bizler son derece mutluyuz. Kermesimizden elde etmiş olduğumuz gelir ile okulumuzun çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kaymaklı İlkokulu tarafından açmış olduğumu bu kermesimize desteklerini esirgemeyen tüm Kaymaklı Kasaba halkına teşekkür ediyorum"dedi.

Kaymaklı İlkokulu tarafından açılan kermes 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title